DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Deze appartementen zijn helaas uitverkocht. Ontdek onze andere nieuwbouwprojecten in en rond Antwerpen.

Stella BESTEMMING BEREIKT

Stella is een kleinschalig residentieel project met zeven lichtrijke (hoek)appartementen die het zonlicht in elke leefruimte laten binnenstromen. Eén of twee slaapkamers, een appartement met tuin of liever een penthouse met XL-terras? Hier vind je vast een thuis die je past.

Stella maakt deel uit van Regatta, een gegeerde gebiedsontwikkeling op Linkeroever in Antwerpen, met bijzonder veel aandacht voor rust en groen. Hier staat levenskwaliteit centraal. De woonsite grenst aan het Galgenweel, een prachtig zeilmeer, en een uitgestrekt park.

Ruime terrassen voor meer beleving

Met een droomligging aan het Galgenweel, staat het buitenleven centraal in de groene gebiedsontwikkeling Regatta. Die beleving wordt ook doorgetrokken in de appartementen van Stella, waar je op de ruime zuid/zuidwest-terrassen of in de tuin kan genieten van de heerlijke omgeving.

Laat het licht maar binnen

Stella is een kleinschalig residentieel project met voornamelijk hoekappartementen die het zonlicht in elke leefruimte laten binnenstromen. Een thuis die straalt en bovendien ook helemaal op jouw maat kan aangekleed worden, met de afwerking en materialen naar jouw smaak en budget.

De appartementen zijn slim ingedeeld en blinken ook uit in leefcomfort dankzij de sterke energieprestatie en aangename vloerverwarming. Dankzij de hoge ramen in de woonkamer combineert Stella de voordelen van een compact appartementsgebouw met het ruimtegevoel van een luxeproject.

Regatta, stadswonen op z’n groenst

Stella maakt deel uit van Regatta, de grootste gebiedsontwikkeling van Antwerpen, met bijzonder veel aandacht voor groen. Hier staat levenskwaliteit centraal. De woonsite grenst aan zeilmeer het Galgenweel en een uitgestrekt park, en ook rondom Stella speelt groen de hoofdtoon.

Aan faciliteiten geen gebrek: winkels en supermarkten vind je in en om de site, naast tal van heerlijke terrasjes. Een nieuwe sporthal en een uitgestrekt netwerk van fiets- en wandelpaden helpt je conditie op peil te houden. En dat alles op enkele minuten met de fiets of tram van Antwerpen-centrum. Linkeroever is niet voor niets dé rijzende ster van Antwerpen.  

Ontdek Stella

Eén of twee slaapkamers, een appartement met tuin of liever een penthouse met XL-terras? Dankzij de variatie in indelingen en de afwerking op maat vind je hier vast een thuis die je past.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?